Alkmaar Centraal


Vanwege het coronavirus zal de 14e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar in juni van dit jaar niet plaatsvinden. In de periode van voorinschrijven konden wandelaars wel al vrijwillig een donatie doen voor het goede doel ’t Praethuys Alkmaar, dat zoals voorgaande jaren verbonden is aan de Vierdaagse. De inschrijving werd vroegtijdig stopgezet, maar toch is er voor het goede doel nog een bedrag opgehaald van 4.000 euro.

't Praethuys is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Kees van Straaten, voorzitter: "Wij vinden het jammer dat de Plus Wandel4daagse Alkmaar dit jaar niet door kan gaan. Jammer omdat zoveel enthousiaste deelnemers nu thuis moeten blijven, maar ook omdat wij als ‘t Praethuys naast het net zouden vissen. De werkelijkheid blijkt toch anders in elkaar te zitten. Het is werkelijk geweldig dat wij nog zo’n vorstelijk bedrag tegemoet mogen zien."

De volgende editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar staat gepland voor woensdag 16 tot en met zaterdag 19 juni 2021. Gedurende vier dagen kunnen wandelaars dan genieten van de afwisselende omgeving van Noord-Holland.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl