Alkmaar Centraal


Maandag is een 30-jarige veroordeelde en tevens illegale vreemdeling in Alkmaar tegen de lamp gelopen tijdens een politiecontrole. Hij had nog 1.082 dagen celstraf staan vanwege veroordelingen voor meerdere gevallen van oplichting, vervalsing en diefstal in 2012. Dat was ook waarom hij in 2013 zijn verblijfsstatus verloor. De man bleef uit handen van de politie mede doordat hij in Zweden een nieuw visum had weten te ritselen, met een nieuwe identiteit.

Bij een politiecontrole identificeerde de man zich met documenten onder een andere naam. De dienstdoende agent vertrouwde het document blijkbaar niet, want de man moest zijn vingerafdrukken laten controleren. Toen werd duidelijk wie hij werkelijk is. De man is aangehouden en ingesloten.

Nadat de man zijn verblijfsstatus kwijtraakte, probeerde hij een nieuw visum onder valse identiteit te regelen in diverse andere andere landen, uiteindelijk met succes in Zweden. Nadat hij zijn straf heeft uitgezeten zal hij aan de Zweedse autoriteiten worden overgedragen. Goede kans dat hij dan naar zijn geboorteland zal worden uitgezet. (foto: Facebook / Politie Alkmaar)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl