Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Zaterdagavond heeft brand gewoed in een woning aan de Rogier v.d. Weydestraat in Alkmaar. Door de rookontwikkeling moesten bewoners van het appartementencomplex verlaten. Inmiddels is bekend dat bewoners van twee woningen niet terug naar huis kunnen vanwege de brand. De anderen konden terug zodra er voldoende was geventileerd.

Rond 19:00 uur gaf de Veiligheidsregio via Twitter door dat de hulpdiensten waren uitgerukt voor een brand in een appartement, die inmiddels was geblust. Even later werd bericht dat meerdere woningen moesten worden ontruimd vanwege de rook en dat de brandweer zou gaan ventileren. Een aantal mensen is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar voor zover bekend zijn er geen gewonden. De politie moest optreden omdat er mensen waren die niet genoeg afstand hielden.

Uiteindelijk werd even voor 20:00 uur gemeld dat bewoners van twee appartementen niet terug naar huis mochten vanwege de brand. Salvage kwam de plaats van het incident voor de schadeafhandeling en verdere ondersteuning voor de bewoners.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl