Alkmaar Centraal


Tussen 11 en 14 mei vinden er tegelijkertijd werkzaamheden plaats op de Kanaalkade en aan rotonde Vondelstraat in Alkmaar. Dit zou mogelijk voor extra verkeershinder kunnen zorgen.

De Kanaalkade wordt van 11 tot en met 14 mei deels opnieuw geasfalteerd en de verkeerseilanden worden aangepast. Ook krijgen de lijnbusbanen een groene coating met witte pijlen om de attentiewaarde te verhogen . Bovendien wordt de opstelstrook voor linksafslaand verkeer vanaf de Kanaalkade naar de Kaarsenmakersgracht ingekort.

De Kanaalkade is in deze periode afgesloten voor auto's, fietsers en voetgangers. De omleidingen gaan enerzijds via de Koningsweg en anderszijds via Noorderkade, Kwakelkade, Noorderstraat en de Tesselsebrug. De vertraging is tussen de 5 en 10 minuten.

Tussen 11 en 13 mei wordt de rotonde in de Vondelstraat van een nieuwe asfaltlaag voorzien. Omleidingen zijn er via de Willem de Zwijgerlaan, de Koelmalaan, de Korte Vondelstraat en de A9. Ook hier isĀ  de vertraging tussen de 5 en 10 minuten. (kaart: melvin.ndw.nu)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl