Alkmaar Centraal


Het verbod op evenementen eindigt voorlopig op 1 september, maar de Junior Kamer Alkmaar heeft toch besloten om Culinair Plaza Alkmaar 2020 af te gelasten. Het grootste culinaire evenement van Noord-Holland zou plaatsvinden in september, maar de organisatie durft het toch niet aan.

"De coronacrisis zorgt in deze tijd voor een hoop onzekerheid bij onze deelnemers, vele leveranciers en onze trouwe sponsoren", legt JCI Alkmaar uit op Facebook. "Doordat de vergunningsplichtige evenementen in ieder geval tot 1 september zijn geannuleerd (en mogelijk nog wel langer), zijn de risico’s voor de organisatie en alle betrokken partijen te groot. Helaas heeft de organisatie, net als vele andere evenementen, moeten besluiten het Alkmaar Culinair Plaza editie 2020 dan ook niet door te laten gaan."

Junior Kamer Alkmaar zegt vol aan de slag te gaan om volgend jaar weer een fantastisch evenement neer te zitten. "Tot die tijd zal de Junior Kamer zich actief inzetten om de kwetsbaren in de samenleving te ondersteunen. Zo is onlangs aan het Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar een aantal tablets geschonken en wordt de Voedselbank regelmatig op verschillende manieren ondersteund. Wij wensen u veel goeds toe en zien jullie graag volgend jaar op het Plaza!"

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl