Het Karavaan Festival kan niet doorgaan, maar dat weerhoudt de culturele broedplaats Karavaan er niet van om van 29 mei tot en met 7 juni toch los te gaan. Als 'corona-proof' alternatief is de theatrale drive-through 'Brandstof' in ontwikkeling. Net als in grote pretparken maak je een avontuurlijke rit langs allerlei wonderlijke taferelen, alleen niet in een karretje op rails, maar in de eigen auto.

Theaterliefhebbers stappen in de auto naar de leegstaande drukkerij aan de Marconistraat in Oudorp voor een exclusieve en verrassende route door het gebouw en er omheen. Onderweg is vanuit de auto te genieten van theater, videokunst en diverse soorten performances. "Buitengewoon afhaaltheater in tijden van corona", noemt Karavaan het ook wel. "Even een eigenzinnige adempauze van alle hectiek rondom de crisis".

Meer informatie is te vinden op karavaan.nl. (foto: Ozgur Donmaz)
Pin It
Bekeken: 1645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/