De oproepen om elkaar toch vooral niet op te zoeken hebben vruchten afgeworpen: Koningsdag is in Alkmaar vooral rustig gevierd. In de middag werd het, mede door het fantastische weer, wel wat drukker langs en op het water, maar politie en handhaving wisten er met waarschuwingen voor te zorgen dat het niet uit de hand liep.

Vooral op het Bolwerk waren toch veel mensen aanwezig. Andere wijken leken soms volledig verlaten, mat alleen rijen vlaggen met de nationale driekleur als herinnering dat het geen gewone dag was. Ook de lege terrassen voelden wat vreemd aan. De Veiligheidsregio is tevreden over de manier waarop Koningsdag 2020 gevierd is. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp trok er op uit en maakte een fotoreportage die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 1659x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/