Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Verjaardagen, jubilea en trouwerijen. Door de coronacrisis is het allemaal net even minder feestelijk dan normaal. Maar met een beetje creativiteit kun je er toch wat moois van maken. Zo ondervond Cees Pronk uit Groet, die vrijdag met een verlengde limousine werd opgehaald voor een 'afstandelijk' afscheidsfeestje bij de Alkmaarse sportstichting Le Champion.

Na 20 jaar neemt Cees Pronk als directeur evenementen afscheid bij Le Champion in Alkmaar. Alleen familie en een paar ex-collega’s waren aanwezig, en via live verbindingen nog een aantal andere oud-medewerkers. Rouwig is Cees er niet om. "Ik zie dit niet zozeer als 'toch moet je het hier dan maar mee doen'. Je moet het zelfs anders zien, ik heb twee feestjes. Er komt nóg een afscheid. Er moet toch nog een formaliteit komen. Het is gewoon een ongeluk bij een ongeluk", glimlacht hij in bijzijn van mediapartner NH Nieuws.

Cees was 20 jaar lang verantwoordelijk voor sportevenementen zoals de Dam tot Dam, de Ronde van Noord-Holland en de Wandelvierdaagse.

De amicale sfeer was goed te voelen. Bij zijn aankomst per limo hoorde hij grappend "welkom, Clinton", en na een kleine toespraak met lovende woorden van een ex-collega, kreeg hij zijn tweede bos bloemen vanaf gepaste afstand naar zijn hoofd geslingerd.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl