Alkmaar Centraal


Wie op zoek is naar een relatie, of zijn of haar vriendenkring wil uitbreiden, kon voor het coronatijdperk een gokje wagen met speeddaten bij Mandy Lodder. Zij maakte het elke dinsdagavond in Het Behouden Huis in Oudkarspel mogelijk voor mannen en vrouwen in diverse leeftijdscategorieën om elkaar vrijblijvend te ontmoeten. Maar dat kan nu niet. Dus is ze het met de computer gaan doen.

De opzet via het videochat programma Zoom is niet anders dan in Het Behouden Huis: "Ik begin altijd met een ontspannende oefening om op gang te komen, duo's laten kijken wat ze gemeenschappelijk hebben. Dat gaat van 'We hebben allebei een zwart T-shirt aan' tot 'We komen allebei uit Alkmaar'". Dan gaat het daten van start, iedereen ziet elkaar twee keer vijf minuten. "Ik maak duo's in Zoom, dat heb ik me zelfstandig eigen gemaakt. In Het Behouden Huis had ik gemiddeld tien mensen, die steeds doorschoven. Dat kan ik nu ook makkelijk aan."

Voor de coronatijd is er uit een speeddate-avond van Mandy een echte relatie ontstaan, dat vindt ze wel erg leuk om even te melden. "Maar je moet er niet vanuit gaan dat je je droomvrouw of -man ontmoet. Stel je gewoon open voor de liefde, of de vriendschap". De cupido is gestopt met het opzetten van avonden voor homoseksuelen: "Daar kreeg ik geen enkele reactie op".

Elke dinsdag vanaf 20:00 uur kan iedereen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. "Expres niet in het weekend, als het goed is hebben de meeste mensen dan toch al wat te doen". Neem ook een kijkje op eigenwijze072.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl