Wie dinsdag al in het Alkmaarse winkelcentrum De Mare is geweest heeft ze vast al gezien: overal op de grond staan markeringen op plekken waar niets neergezet mag worden, zodat publiek zoveel mogelijk ruimte heeft. Door uitstalling van producten en fietsen van het op veel plekken niet mogelijk om de voorgeschreven afstand van 1,5 meter tot elkaar aan te houden. Het tape is aangebracht in overleg tussen de politie, winkeliers, Cilix beveiliging en de gemeente.

Aan de Twitterfoto's van wijkagent Bas Wijnen is te zien dat er al snel mensen waren die de markeringen niet heel serieus namen. Op de ene foto links een dwars staand reclamebord in een vak, rechts een stapel waren. Op de andere foto staat "fietsvrije zone", met prompt een paar fietsen erbij, maar het lijkt of de zone pas bij het hek met verbodsbord begint. Evengoed beperken de fietsen de ruimte behoorlijk.
Pin It
Bekeken: 1491x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/