De politie van Alkmaar heeft zaterdag in de namiddag een verdachte aangehouden in verband met de steekpartij die vrijdag plaatsvond op de Gieterij. Dit meldt wijkagent Bas Wijnen via Twitter. Rond 17:00 uur werd hier een 17-jarige jongen gestoken door een man die hij even daarvoor op de brug bij het Dalton College had aangesproken op zijn gedrag tegenover een meisje.

Rond 18:50 uur liep de jongen met een vriend vanaf de Faktorij richting Winkelcentrum De Mare, Op de brug bij het Dalton College zag hij een man met een fiets die floot naar een passerend meisje. Hij sprak hem daarop aan, waarop de man wegfietste en even later op een groene scooter op hen af kwam met een mes. De twee sloegen op de vlucht maar de gezette man wist de jongen op de Gieterij te achterhalen en te verwonden.

Ondanks de aanhouding is de politie nog steeds op zoek naar getuigen. Wie meer weet wordt verzocht 09008844 te bellen. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 1859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/