De Alkmaarse politie is op zoek naar getuigen van het steekincident, dat vrijdagnamiddag plaatsvond nabij de Faktorij. De politie laat weten dat het slachtoffer een 17-jarige jongen is en dat dader aanvankelijk met zijn fiets op de brug bij het Dalton College stond.

Rond 16:50 uur liep de jongen samen met een vriend vanaf de Faktorij in de richting van Winkelcentrum De Mare. Op de brug naar het Dalton stond een man met een fiets die naar een passerend meisje floot. Toen de jongen tegen de man zei dat hij geen meisjes lastig moest vallen en dat hij weg moest gaan, fietste de man weg, maar kwam even later op hen afrijden op een groene scooter met een mes. De jongens sloegen op de vlucht, terug richting de Faktorij, maar de 17-jarige jongen werd uiteindelijk ingehaald op de Gieterij (niet de Brouwerij, zoals op Burgernet stond). Hij liep verwondingen op, naar verluidt (ook) aan zijn nek, die moesten worden gehecht.

De politie heeft een onderzoek opgezet. Het lijkt erop dat de gezette man, gisteren gekleed in rode trui met capuchon dicht bij het Dalton College woont. Wellicht kan het meisje waar de dader naar gefloten heeft iets toevoegen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 en anoniem melden kan via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/