Op de Gieterij in Alkmaar vond vrijdag rond 17:00 uur vrijdag een steekpartij plaats, waarbij een 17-jarige gewond is geraakt. Uit een Burgernet bericht blijkt dat de dader een gezette man is, die er vandoor ging op een groene scooter. Hij droeg een rode trui met capuchon. Er werd gewaarschuwd de gewapende man niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.

De politie heeft de omgeving afgezet voor de hulpverlening en onderzoek, onder andere met politiehonden. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Volgens een getuige viel de gezette man de vriendin van het slachtoffer lastig, die vervolgens voor haar opkwam. De verdachte pakte daarop een mes en stak de jongeman in de hals. Het is niet bekend hoe het met hem is.

Om 18:14 uur liet de politie via Burgernet in een sluitend bericht weten dat de dader nog niet was gevonden, maar dat het onderzoek en de zoektocht naar de dader nog wel doorliepen.
Pin It
Bekeken: 6112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/