De 36-jarige Alkmaarder die dinsdag in een woning aan de Waalstraat gewond raakte bij een schietincident, blijkt al bij het openen van zijn voordeur in zijn been te zijn geschoten. De politie meldt dat op de eigen website in verband met het onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 11:50 uur opende de Alkmaarder de voordeur van zijn woning en zag dat er een voor hem onbekende man voor zijn neus stond. Plotseling schoot de  man hem in het been en ging er daarna via het trappenhuis en de achterkant van de flat vandoor.

De politie werd gealarmeerd en maakte een zoekslag in de omgeving. De verdachte werd echter niet gevonden. Het gaat om een man met een normaal postuur en een licht getinte huidskleur, tussen de 20 en 30 jaar oud en 1,80 meter lang. Hij droeg een rood shirt en een mondkapje en had donker kortgeschoren haar.

De politie vraagt iedereen die denkt iets te weten of te hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem kan ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 4162x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/