De Alkmaarse modeketen Queens and Men is hard getroffen door de coronacrisis. Te hard. Woensdagochtend werd het overkoepelende bedrijf failliet verklaard door de rechtbank. Dat betekent dat de winkels Queens, all the Queen's Men en Royal Affair per direct hun deuren definitief sluiten.

"Binnen een paar weken tijd zijn wij van een gezond bedrijf in staat van faillissement geraakt", verklaart Zijlstra aangeslagen tegen mediapartner NH Nieuws. "We hebben het vanmorgen gehoord. Ik moet het echt nog even verwerken. Een hardwerkend en hecht team met hart voor de zaak is hun baan kwijt". Meer dan dat kan en wil ze er niet over kwijt.

De impact van het coronavirus en de daartegen genomen noodverordening is goed te zien in de Alkmaarse winkelstraten. De tot 1 juni verlengde periode van de maatregelen zal mogelijk meer bedrijven doen omvallen. De nood is inmiddels hoog bij diverse winkels en winkelketens. Zo lieten C&A, ZARA en H&M eind vorige maand al aan het Financieele Dagblad weten dat zij de deuren dicht hielden en daardoor de huur niet meer kunnen betalen. Ze willen op zijn minst flinke korting.
Pin It
Bekeken: 11327x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/