AZ en strategisch partner Vomar hebben in aanloop naar de paasdagen de handen ineengeslagen om ouderen te ondersteunen tijdens de coronacrisis. De ruim 700 AZ-seizoenkaarthouders van 70 jaar en ouder kregen dinsdag een speciaal samengesteld paaspakket gratis thuisbezorgd.

Spelers en medewerkers van AZ en Vomar kwamen de paaspakketten persoonlijk bij de seizoenkaarthouders langs brengen, mede dankzij de medewerking van AZ-sponsors Dusseldorp BMW en CTS. Namens de spelersgroep gingen Teun Koopmeiners, Ron Vlaar, Marco Bizot, Dani de Wit en Ferdy Druijf langs diverse voordeuren om de pakketten af te leveren.

Het paaspakket is gevuld met allerlei lekkere dingen om de paasdagen thuis gezellig te maken zoals een paasstol, chocolade, koekjes en vers sap.

Ook AZ-directeur Robert Eenhoorn en Vomar-directeur Aart van Haren hielpen een handje. Zij reden door de regio om pakketten te bezorgen.  “Het coronavirus houdt ons allemaal dagelijks bezig. We denken zeker ook aan de ouderen in onze samenleving die in de risicogroep vallen”, zegt Robert Eenhoorn. “Daarom wilden we, samen met Vomar, onze seizoenkaarthouders van 70  jaar en ouder een hart onder de riem steken met deze paaspakketten.” (foto: AZ Media / Ed van de Pol)
Pin It
Bekeken: 2313x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/