De meesten zullen het waarschijnlijk niet weten, maar gemeente Alkmaar heeft ook een tijdelijke beperking gelegd op de verstrekking van rijbewijzen. Alleen mensen met een "vitaal beroep" kunnen deze aanvragen of verlengen. Een inwoner stuitte op die beperking en nam contact op met de gemeente, die als volgt reageerde:

"Het blijft maatwerk. Wij raden je aan telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer 14 072. Onze medewerkers van Burgerzaken beoordelen je aanvraag en vanuit dat standpunt wordt besloten wat mogelijk is in onze (beperkt opengestelde) agenda. Succes."

Er zitten dus mogelijk gaatjes in die agenda. Wie niet zeker weet wat de Rijksoverheid beschouwt als vitaal beroep kan dat controleren op overheid.nl. Ook hier staat dat de aanwijzing "vitaal beroep" maatwerk is.
Pin It
Bekeken: 7400x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/