Het aantal initiatieven om de bewoners van de verpleeg en -verzorgingshuizen een hart onder de riem te steken neemt toe. Vrijdagmiddag besloot ook de Alkmaarse stadsgids, historicus, zanger en troubadour Jan Tervoort een tour door de stad te maken en wat vertier te brengen. Jan heeft ooit in de finale van de soundmixshow gestaan, dus heeft genoeg showbizz in zijn bloed om daar anderen blijk mee te kunnen maken.

De eerste locatie moest wel 'De Vleugels' in de wijk Hoefplan zijn, daar woont de moeder van Jan. Hij bracht haar een 'serenade' die ook door de rest van de bewoners zeer gewaardeerd werd. Gewapend met een telefoon voor de muziek, een microfoon voor de zang, een mengpaneel om de voorgaande twee samen te brengen, twee flinke luidsprekers en een aggregaat voor de stroom trok hij daarna door Alkmaar.
Pin It
Bekeken: 2604x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/