Inmiddels gaat de Alkmaarse 'erectiebrug' weer regelmatig open en dicht. Het mechaniek dat daar voor zorgt is nooit een probleem geweest dus nu het grootste gedeelte van de werkzaamheden achter de rug is kan de Victoriebrug weer open voor de scheepvaart, en daarna weer dicht voor fietsers en voetgangers.

Helaas mogen die laatsten er nog niet overheen, want de werkzaamheden zijn nog niet afgerond. Volgens de planning zou de brug deze maand weer in gebruik worden genomen, maar dat gaat niet lukken. De planning was wat krap door een late start van de werkzaamheden maar wel haalbaar, de Corona-crisis heeft echter roet in het eten gegooid.

De werkzaamheden verlopen echter goed en de brug wordt weer bedient vanuit de centrale bediening bij de naastgelegen Tesselse brug. De constructie van de brug zelf is nooit een probleem geweest, het waren de oevers die inzakten en waardoor een gevaarlijke situatie ontstond. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 2937x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/