Donderdagavond vond rond 20:00 uur een conflict plaats in de Tesselschadestraat in Alkmaar. De politie heeft één verdachte aangehouden, een 20-jarige man uit Haarlem. De andere betrokkene is nog voortvluchtig. Buurtbewoners alarmeerden de politie toen het conflict uit de hand dreigde te lopen.

Agenten in kogelwerende vesten en een politiehelikopter kwamen op de melding af. Er is nog veel onduidelijk over het incident, getuigen hoorden luide knallen en ook zou iemand met een mes en een persoon met een vuurwapen zijn gezien. De buurt werd afgezet door de politie.

De politie heeft al een aantal getuigen gesproken maar heeft het beeld van wat precies heeft plaatsgevonden, nog niet compleet. Verdere getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Relevant beeldmateriaal kan verstuurd worden via politie.nl/upload, onder vermelding van registratienummer 2020054087.
Pin It
Bekeken: 11997x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/