Alkmaar Centraal


Ook de horeca in Alkmaar wordt hard getroffen door het coronavirus en de daartegen genomen drastische maatregelen. Cafetaria Anytyme in Oudorp werd een maand geleden al getroffen door een inbraak, en heeft het nu opnieuw moeilijk. Uitbaters Yvonne en Very Alves de Paiva zijn dinsdag daarom een crowdfund actie gestart om hun zaak voor de ondergang te behoeden.

Yvonne: "Het geld dat we hiermee ophalen is direct bedoeld voor de jonge medewerkers die nu vrijwillig helpen onze lunchroom draaiende te houden. We hebben al acht vaste krachten en vier bezorgers naar huis moeten sturen." Voor een inleg tussen de 50 en 500 euro biedt AnyTyme Oudorp een bestedingstegoed van maximaal 50 euro per bestelling, zodra betere tijden aanbreken.

Wie 750 euro of meer inlegt kan ook kiezen om op termijn een volledig verzorgd arrangement voor twee in een skybox in het AZ-stadion te reserveren. Net als andere horecabedrijven is ook AnyTyme gesloten. Wel wordt er bezorgd. Uiteraard 'coronaveilig'.

"Niemand komt binnen. Bij de deur plaats je je bestelling,  je betaalt via internet, of met een gepast bedrag aan cash in een envelop. De snacks zetten we in een papieren zak buiten. Zo is er geen contact.", laat Yvonne weten. De actie is te vinden op GoFundMe. Er was woensdagmiddag 250 euro opgehaald.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl