Vanaf morgen, vrijdag 13 maart, rijden op een aantal trajecten geen extra spitstreinen in verband met het coronavirus. Op het traject Haarlem -Alkmaar rijden de extra spitsintercity’s niet. Dat geldt ook voor het traject Amsterdam - Enkhuizen. Tussen Den Helder en Alkmaar vervallen de intercity’s van en naar Eindhoven en verder. De reguliere treindiensten gaan dus gewoon door.

Ook de NS kampt met een aantal medewerkers die thuis blijven en wil het inzetbare personeel zo goed mogelijk inzetten. Bovendien constateert de vervoerder dat het aantal reizigers terugloopt, met name in Noord-Brabant waar de meeste bekende besmettingsgevallen zijn. De verwachting is dat het nog rustiger wordt in de treinen, nu bedrijven, scholen en andere organisaties maatregelen nemen om contact te vermijden.

Voor actuele reisinformatie en reisadviezen kunnen reizigers terecht op de Reisplanner op ns.nl of de Reisplanner Xtra app.
Pin It
Bekeken: 2583x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/