Zondag 22 maart opent Speeltuin ’t Span, traditioneel als eerste speeltuin in Alkmaar, om 13:00 uur de poort voor een nieuw speelseizoen. Dat zou gebeuren met een spetterend openingsfeest, maar met het oog op het coronavirus worden de extra activiteiten afgelast.

Om 14:00 uur geeft de voorzitter van 't Span het officiële startsein. Daarna kunnen kinderen zich tot 17:00 uur vermaken in de grote speeltuin. Medewerkers zullen ervoor zorgen dat het limiet van 100 bezoekers tegelijk niet wordt overschreden en extra hygiënemaatregelen
worden getroffen.

‘t Span heeft de ruimste openingstijden van de speeltuinen in Alkmaar.  De speeltuin aan de Tirolstraat is, uitzonderingen daar gelaten, tot en met zondag 25 oktober dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur. Entree kost op de openingsdag 2 euro voor alle kinderen van 2 tot en met 13 jaar.

Een kaartje kost normaal 2,50 euro. Kinderen onder 2 jaar en volwassenen hebben gratis toegang. Een gezinsabonnement is 32,50 euro voor het hele seizoen. Na bestelling ligt deze uiterlijk een week later klaar.  Er zijn ook 10 x spelen kaarten voor 20 euro. Betalen kan met de Alkmaar Pas.  Meer info op speeltuinhetspan.nl.
Bekeken: 4876x