Alkmaar Sport en gewichtsconsulenten Bianca Holvast en Joselien Eigenraam starten maandag 6 april een nieuwe serie van het beweeg- en afslankprogramma ‘Big Aqua – Een betere versie van jezelf’. Dit twaalf weken durende programma reikt mensen met overgewicht op laagdrempelige wijze handvatten aan en begeleidt deelnemers naar een energiek en vitaal leven. Woensdag 25 maart is er een informatiebijeenkomst in de Hoornse Vaart.

Big Aqua helpt mensen met overgewicht naar een betere versie van zichzelf. Blessurevrij bewegen, verantwoorde voeding en plezier staan centraal. Gedurende twaalf weken wordt er niet alleen regelmatig in het water bewogen, er zijn ook workshops, individuele begeleiding en interactieve groepsbijeenkomsten.

In het water is de belasting op gewrichten en spieren minimaal en de intensiteit van bewegen het hoogst; ideaal voor beginnende of herstellende sporters en voor mensen met overgewicht. Hoornse Vaart biedt een gevarieerd programma zodat deelname leuk en uitdagend blijft. Er is een ruime keuze in tijdstippen, activiteiten en intensiteit.

De ervaring leert dat deelnemers aan Big Aqua in twaalf weken zo’n 8 tot 15 kg lichaamsgewicht verliezen. Bovendien scoren ze beter scoren op andere waarden zoals bloeddruk en cholesterol, én hebben ze geleerd hun leefstijl structureel aan te pakken.

De kosten voor Big Aqua zijn afhankelijk van de vergoeding van de zorgverzekeraar. De infobijeenkomst op 25 maart duurt van 19:00 tot 20:00 uur. Aanmelden kan bij de receptie van zwembad Hoornse Vaart, via 06-28594007 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-47660207 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op hoornsevaart.nl/BigAqua.
Pin It