Alkmaar Centraal


Voor het tiende jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor de vestiging in Alkmaar De Mare was dit in 2019 Giganten AV Nova. Deze week overhandigden de medewerkers van de winkel een symbolische cheque van 1.189,87 euro aan de extra begeleid sporten groep van de Warmenhuizense atletiekclub.

Tom Kother, opticien van Specsavers Alkmaar De Mare: "Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”

De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap. Daarom is in 2010 de landelijke Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van de stichting is  al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl