Gemeente Alkmaar is voor een ongedeelde fusie van Langedijk en Heerhugowaard. Althans, zo lijkt het volgens de reactienota die woensdag tijdens de Langedijker forumvergadering werd besproken. Dat leverde nogal wat onrust op, aangezien de meeste Pancrassers en Koedijkers liever met Alkmaar fuseren. "In Langedijk gonst het van de geruchten", liet CDA-voorzitter Iris Zeijlemaker weten. Tijdens de Alkmaarse raadsvergadering op donderdag wilden ook andere fracties weten hoe het nou zat.

Wethouder Paul Verbruggen verzekerde dat de Alkmaarse zienswijze onveranderd is: Sint Pancras en het Langedijker deel van Koedijk moeten worden geadopteerd. Maar dat is alleen op te maken uit de Alkmaarse zienswijze zelf, één van de bijlagen. Daar waren de fracties niet blij mee. En burgemeester Piet Bruinooge ook niet.

In een brief vraagt de burgemeester om die adoptiewens in de hoofdtekst te vermelden. Volgens het NHD hebben de fuserende gemeenten inmiddels aangegeven dat dit in de raden besproken zal worden.
Pin It
Bekeken: 4321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/