Provincie Noord-Holland is dinsdagochtend gestart met het kappen van bomen langs de N245 tussen de Laan van Darmstadt in Alkmaar en de Wagenweg in Noord-Scharwoude. Er worden totaal 33 bomen verwijderd omdat ze ziek zijn en mogelijk een risico voor het verkeer vormen.

De werkzaamheden duren tot en met 13 maart en vinden plaats tussen 09:00 en 15:00 uur. Er is een rijstrook minder beschikbaar en er geldt een snelheidsbeperking.

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie, via het gratis telefoonnummer 0800-0200600 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het werk is ook te volgen via Twitter @ProvincieNH. (foto: Pexels / Lukas)
Pin It
Bekeken: 2185x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/