Podium onder de Toren in Grootschermer heeft zaterdag 7 maart met gedachtelezer Timon Krause een topact in huis. Samen met de muzikanten Henning Neidhardt en Kevin Wolf verzorgt hij een verrassende mix van gedachtelezen, hypnose, magie, muziek en, niet onbelangrijk, humor.

De carrière van Timon Krause zit in een vogelvlucht. De afgelopen jaren heeft gaf meerdere tv-optredens in Nederland, zoals bij Uri Geller, die daar bijzonder tevreden over was. Tim's tournee trok ook door Duitsland en Nieuw-Zeeland en hij nam deel aan kampioenschappen, waaronder het WK magie.

Krause, geboren in Duitsland en nu woonachtig in Amsterdam, volgde de kleinkunst- en cabaretopleiding aan de Paul van Vliet Academie in Den Haag. In 2016 werd hij uitgeroepen tot de ‘Best European Mentalist’.

De voorstelling in de dorpskerk van Grootschermer begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 16,50 euro, voor leden 14,50 en zijn te bestellen via podiumonderdetoren.nl.
Pin It
Bekeken: 2764x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/