Voor de herontwikkeling van de Kanaalzone tot een aantrekkelijk gemengd woon- en werkgebied, onderzoeken Sterk Beton B.V. en de gemeente samen mogelijkheden voor verhuizing van het bedrijf naar een locatie elders in Alkmaar. Beide partijen zien dit als de meest wenselijke oplossing.

"Al investeert Sterk Beton nog steeds in continuïteit op de huidige locatie aan de Herculesstraat, op termijn is deze plek voor het bedrijf minder optimaal", aldus gemeente Alkmaar. "In de Kanaaloevervisie geeft de gemeente zones aan langs het Noordhollands Kanaal om om te vormen van bedrijventerreinen naar een gemengd woon- en werkgebied. Hieronder ook het deel van industrieterrein Overdie met de fabriek, mortelcentrale en opslagsilo’s van Sterk Beton. Functies dus die zich minder goed laten verenigen."

Overbuurman Nautisch Centrum Nicolaas Witsen kondigde in november 2018 al aan binnen vier jaar te willen verhuizen, bij voorkeur binnen Alkmaar. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 3790x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/