Het Petrus Canisius College in Alkmaar heeft laten weten dat brandstichting de oorzaak van de brand is die zondag fikse schade heeft veroorzaakt aan het gebouw. Er zijn beelden van bewakingscamera's afgestaan aan de politie maar die wil nog niet kwijt of de dader of daders daar op te zien zijn. De schade is zo omvangrijk dat een gedeelte van het pand moet worden gesloopt en nieuw moet worden gebouwd.

De ruim 500 leerlingen van de vestiging aan de Fabritiusstraat hadden maandag vrij, zodat de school op zoek kon naar een oplossing voor de komende dagen. Waarschijnlijk worden komende woensdag de lessen weer hervat, maar op welke locatie of locaties is nog niet bekend. Daarover worden nog gesprekken gevoerd met de gemeente.
Pin It
Bekeken: 8171x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/