Toch buiten, eigenlijk toch ook op de Dijk én met brandend licht in de lantaarnpaal. Susanne heeft dan wel een voorlopig plekje gekregen, maar haar een zoentje geven zit er niet in. Ze staat namelijk op vier meter hoogte.

Zaterdagochtend werd ze door een kraan op het platte dak gezet zodat iedereen nu naar haar kan opkijken. Bovendien heeft ze een 'nieuwe naam' waar nauwelijks omheen gekeken kan worden. Op de dakrand is een straatnaambordje opgehangen met de tekst ''t verbannen meisje'. Tot april blijft ze op haar verheven plek staan.

Initiatiefnemer Cor Ootes gaat, nu de afwijzing van de vergunning een feit is, eerst in overleg met zijn advocaat. Ook wordt gekeken naar een andere plek voor Susanne, eventueel zonder lantaarnpaal. (foto: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 6724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/