Susanne mag niet op de Dijk staan. Het plaatsen van het beeld zou in strijd zijn met de bestemming Verkeer - Verblijf. Het college heeft daarom besloten om geen toestemming te geven en geen omgevingsvergunning te verlenen. Initiatiefnemer Cor Ootes verblijft momenteel in het buitenland en is niet bereikbaar, maar zakenpartner Cees van Oijen wel en hij is niet blij het het nieuws.

"We staan voor openheid en transparantie van de prostitutie. Susanne draagt dit uit. Ze mag gezien worden. Het is kunst, dat moet je niet wegstoppen", laat hij Alkmaar Centraal weten.

Er was vooral vanuit Groenlinks weerstand tegen plaatsing van Susanne op de Dijk, waarna het college de vraag over plaatsing bij de commissie Ruimte neerlegde. Die besloot met 12 tegen 10 stemmen echter dat de politiek niet over kunst moet oordelen. Daarmee lag de beslissing over Susanne weer bij het college.
Pin It
Bekeken: 3843x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/