De Alkmaarse wandelorganisatie van Sport Vitaal is woensdag gestart met een nieuwe wekelijkse wandeltocht. Om 14:00 uur ging de allereerste groep op pad vanaf  vv Kolping Boys aan de Beverdam.

Wekelijks gaan veel Alkmaarders op pad voor begeleide wandelingen van verschillende afstanden.  Ze worden wekelijks op de Facebookpagina van Klaar-Mee-Loop-Mee bekend gemaakt en starten doorgaans in de ochtenden en avonden. Deelname kost 1,50 euro ter plekke, maar er zijn ook strippenkaarten van 15 euro voor 11 wandelingen. In november was al een wekelijkse wandeltocht op de donderdag toegevoegd met als vertrekpunt Wijkcentrum de Rekere 2.0.

Overigens is er bij Kolping op woensdagmiddag ook 'De Derde Helft' van 14:00 tot 16:00 uur. Dit is een ontmoetingsmiddag voor 55-plussers waarvoor aanmelding niet nodig is.
Pin It
Bekeken: 3053x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/