De afvalinzameling kent een rommelige start van het nieuwe jaar. Was Stadswerk072 eerst vergeten een aantal ondergrondse vuilcontainers te heropenen, ook misten er in ieder geval in Alkmaar Zuid nog heel veel groene afvalbakken en ging het inzamelen van kerstbomen mis.

In een Tweet wordt gevraagd wanneer de kerstbomen langs de weg eens worden opgehaald in de wijk Vroonermeer. "Deze liggen al twee weken door de wijk. Of hebben wij allemaal een verkeerde afval stoffenkalender?" De gemeente liet weten dat er vertraging was opgelopen. "Uiterlijk donderdag worden ze opgehaald."

Stadswerk072 had een aantal groene afvalbakken opgehaald, ter voorbereiding op de jaarwisseling. Maar iemand in postcodegebied 1814 laat Alkmaar Centraal weten dat er op 13 januari heel veel nog niet terug op hun plek waren teruggezet. "Het gevolg is dat mensen hun afval nu op de grond gooien." (foto: Wikimedia / Ruff tuff cream puff)
Pin It
Bekeken: 4266x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/