Tradities, verleiding, liefde, jaloezie, gezondheid, geluk en dood. Het zijn de dingen die iedereen overkomt en het leven maken zoals het is. De Alkmaarse improvisatietheatergroep Papaver laat het tijdens "That's Life" allemaal aan bod komen. De voorstelling van twee keer 45 minuten is zaterdag 25 januari te beleven bij Artiance in Alkmaar. Het eerste deel heet "De Soap" en het tweede "De Monoscene".

Net zoals het leven zelf, is er deze avond geen script, hooguit enkele suggesties. Daar heeft Papaver het publiek bij nodig. Zo wordt That's Life een voorstelling, zo onvoorspelbaar als het leven zelf.  Deze show wordt opgedragen aan Walter Kers, oud-voorzitter van Papaver. Hij overleed op 6 januari jongstleden.

De avond duurt van 20:00 tot 22:00 uur en inloop is vanaf 19:30 uur. Tickets kosten 8,50 euro. Meer info en tickets via papaver.info.
Pin It
Bekeken: 2300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/