In de week van 18 tot en met 25 januari houdt Overeaters Anonymous een open ontmoetingsweek in twaalf steden, waaronder Alkmaar. De zelfhelpgroep is het zusje van de bekendere Alcoholics Anonymous (AA) en Narcotics Anonymous (NA), en bestaat met zijn 12-stappenplan inmiddels 60 jaar. Op 18 januari komen overeters uit heel Nederland bij elkaar om dit te vieren en om anderen te verwelkomen.

Voor het eerst zijn bij maar liefst 25 bijeenkomsten in één week niet alleen Anonieme Overeters welkom, maar ook buitenstaanders. Doel is om meer mensen te bereiken die lijden aan deze eetziekte. De open ontmoetingsweek bestaat uit twintig bijeenkomsten en vijf open Skype-sessies.

De twee Alkmaarse AO-groepen houden open huis op dinsdag 21 januari en donderdag 23 januari  van 19:45 tot 20:45 uur bij De Alkenhorst in Alkmaar. Meer info op anonieme-overeters.nl.
Pin It
Bekeken: 2677x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/