Kerstmis vieren gebeurt wanneer de nachten op langst zijn, maar draait vooral om licht. Dat wordt ook uitgedragen in de Oud-Katholieke kerk van Alkmaar, tijdens de kinderkerstviering op dinsdag 24 december.

De viering gaat om sterren. Het verhaal wordt verteld van de kleine jongen Irenus, die stiekem achter zijn vader aan gaat om ook die ster te volgen. Net als zijn vader wil hij cadeaus meenemen voor het kind, maar dat is nog makkelijker gezegd dan gedaan, want onderweg gebeurt er van alles.

De kinderkerstviering begint om 17:00 uur en is gericht op kinderen tussen de 4 en 12 jaar, maar natuurlijk zijn ook ouders, opa’s en oma’s en anderen welkom. Meer informatie op alkmaar.okkn.nl.
Pin It
Bekeken: 2422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/