Alkmaar Centraal


Sinds 2017 is ’t Praethuys, een Alkmaars inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, als officiële goede doel gekoppeld aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en hebben besloten de samenwerking met drie jaar te verlengen, tot en met de editie in 2022 dus. In de afgelopen drie jaar doneerden deelnemers totaal 21.428,50 euro.

Annelies Hoogland, communicatieadviseur van ’t Praethuys, laat weten dat de stichting erg blij is met de vernieuwde steun. "We zijn zo blij met de Plus Wandel4daagse Alkmaar! En dat is niet alleen omdat we opnieuw als goed doel in de schijnwerpers worden gezet, maar ook omdat onze vrijwilligers zich altijd graag inzetten voor dit gezellige wandelevenement. We kijken er met z’n allen weer naar uit."

’t Praethuys Alkmaar is goed zichtbaar tijdens het wandelevenement van Le Champion. Stempel- en verzorgingsposten worden geadopteerd en vlak voor de finish worden bloemen uitgedeeld met een bedanktekst. Ook wandelt de stichting sinds 2007 mee, want met name voor de gasten is beweging goed. Het team is goed herkenbaar aan hun geel-rode shirts.

De 14e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar vindt overigens plaats vanaf woensdag 17 juni 2020 en inschrijving voor de verschillende afstanden is inmiddels mogelijk via pluswandel4daagsealkmaar.nl. Er is ook een tweedaagse.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl