Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Zo'n 50 ouderen van Zorgcentrum de Oldeburgh, 't Trefpunt en De Nieuwpoort waren dinsdagavond te gast in het AFAS Stadion, waar ze een kerstdiner kregen aangeboden door het KPN Mooiste Contact Fonds. "Het fonds heeft bij 17 eredivisieclubs een kerstdiner georganiseerd in de strijd tegen eenzaamheid." vertelt Michael Amiabel van het fonds aan Alkmaar Centraal.

"Alle ouderen worden door een vrijwilliger begeleid, ze krijgen een heerlijk drie gangen kerstdiner en er worden foto's gemaakt die ze meteen meekrijgen. En we hebben natuurlijk ook nog Kees Kist!", gaat Amiabel enthousiast verder. Ondertussen maakt de voetbalvedette van AZ inderdaad zijn opwachting en wordt enthousiast begroet. Zonder terughoudendheid gaat Kist langs de gasten en maakt tijd voor een foto of een praatje. "Het is heel gezellig, ook voor mij om toch nog steeds herkend te worden."

"En dan kom je nog naast hem te zitten, op mijn leeftijd!", reageert één van de gasten op de oud-voetballer. "Fantastisch, van het begin af aan" laat een ander weten en "Ja heerlijk het is gezellig al die mensen." vult de volgende aan. Het zijn KPN-werknemers die zich voor het initiatief hebben aangemeld. Ze begeleiden, schuiven aan voor een praatje of hijsen zich in een kerstmannenkostuum. Het KPN Mooiste Contact Fonds is een initiatief van eredivisiesponsor KPN.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl