Alkmaar Centraal


Dankzij de inzet van ruim 5.000 bridgespelers in het Nederlandse koninkrijk, waaronder een groep in Alkmaar, is de afgelopen weken bijna 70.000 euro ingezameld voor UNICEF. Het was de zesde keer dat de 'Hartentroef voor UNICEF' bridgedrive werd gehouden. De Alkmaarse editie vond op 17 november plaats bij Bridgeclub ABC in Wijkcentrum Overdie.

"Geweldig, zoals met zoveel enthousiasme er overal in het land is gebridget om geld in te zamelen voor kinderen", zegt Nancy Hoogendorp van UNICEF Nederland. "Met een grote groep vrijwilligers hebben we overuren gedraaid om alle bridgedrives voor elkaar te krijgen. We zijn supertevreden dat het zo goed is gelukt en dat zoveel plaatsen meedoen."

Deelname aan de Alkmaarse editie van Bridgeclub ABC kostte 25 euro per paar. De gehele opbrengst van alle bridgedrives gaat dit jaar naar kinderen en jongeren op de vlucht. UNICEF helpt tieners onder meer in de vluchtelingenkampen van Jordanië met innovatief onderwijs, zodat ze een opleiding voor de toekomst krijgen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl