In het kader van Dag & Dauw worden begin december weer een aantal activiteiten gehouden. Dinsdag 3 december is er een theaterworkshop onder leiding van Joke Houtkoper in Artiance en maandag 9 december organiseert Nelly Houtvalk een workshop kerstbal vilten in De Alkenhorst.

In deze theaterworkshop wordt vooral veel gelachen en aan de hand van opdrachten theater gemaakt. Het gaat eigenlijk maar om één ding: een verhaal vertellen met jezelf als instrument. Het maakt niet uit of het verhaal uit de duim is gezogen of al bestaat.

Tijdens de workshop kerstbal vilten kunnen deelnemers onder begeleiding van Nelly een geheel unieke kerstbal van diverse kleuren vilt en andere materialen maken. Leuk bijvoorbeeld voor in de kerstboom. Ervaring is niet nodig.

De theaterworkshop 3 december duurt van 10:00 tot 11:30 uur en het kerstbal vilten op 9 december van 14:30 tot 16:00 uur. Dag & Dauw activiteiten kosten 4,50 euro bij online ticketverkoop en contant op locatie 5 euro bij gebruik van het reserveringsformulier op de dagendauwagenda.nl of het telefoonnummer 072-5404 335 (13:30 tot 22:00 uur). (foto: dagendauwagenda.nl)
Pin It
Bekeken: 2156x
https://ee.itk.ac.id/data/