Alkmaar Centraal


Woensdagavond is ingebroken in een auto aan de Blaer in Koedijk. De politie verspreidde om 19:43 uur een oproep via Burgernet met het verzoek om in de omgeving uit te kijken naar twee donker geklede jongens. Ze reden weg op een opvallend witte scooter in de richting van De Rietschoot. Om 20:03 uur volgde een sluitingsbericht waarin stond dat de twee verdachten niet meer waren gezien.

In de aansluitende nacht is er aan de Walserij in Alkmaar ingebroken in drie auto's. Dit wordt gemeld op de Facebookpagina Buurtpreventie Alkmaar. De auto's stonden op de parkeerplaats aan de straat. Bij tenminste twee van drie auto's werd het zijraam aan de bijrijderszijde ingeslagen om binnen te komen.

Een van de leden van de Facebookpagina wist zich te herinneren dat ze een aantal dagen terug twee jongens rond 18:30 uur zag rondhangen in de Westfalenstraat. Ze gedroegen zich verdacht en toen ze dichtbij kwam trok één van hen zijn capuchon dichter over zijn gezicht. De Westfalenstraat ligt tussen de Blaer en de Walserij in.

Wie meer informatie heeft, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8877. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl