Maar liefst Alkmaarse cafés zijn door Misset Horeca bekroond met een plek in de Café Top 100. De Koning Eten&Drinken aan het Verdronkenoord is als 64e geplaatst. Jong Belegen en De Boom, beide gevestigd aan de Houttil, zijn terug te vinden op de 73e en 90e plek. Binnen de provincie staan de cafés 11e, 12e en 16e op de ranglijst.

Bij De Koning zijn ze erg trots op de erkenning, ondanks dat ze de afgelopen twee jaar een stuk hoger eindigden. De Boom was in 2018 na lange tijd terug in de Top 100 en stond meteen hoog, maar moest dit jaar eveneens flink wat terrein prijsgeven.

Jong Belegen is nieuw in de Café Top 100. Het was de jury wel opgevallen dat het café het enige "kaascafé" in Nederland is. Verder werden als positief ervaren de vriendelijke medewerkers, het ruime assortiment speciaalbieren en strak getapte biertjes. (foto: Facebook / De Koning)
Pin It
Bekeken: 2665x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/