In de nacht van dinsdag op woensdag is de geldautomaat van ABN AMRO aan de Wendelaarstraat in Alkmaar het doelwit geweest van een plofkraak. De schade ter plaatse is enorm, niet alleen aan de automaat zelf, maar ook aan de naastgelegen winkels.

Getuige Derk Jan stond rond 03:15 uur te roken op zijn balkon toen de kraak werd gepleegd: "Er kwam een scooter aanrijden met twee man er op, één liep naar de automaat en was wel even bezig vond ik. daarna volgde een allejezus harde klap. En daarna nog één. Alles stond meteen vol met rook."

De plek van de kraak is afgezet met lint, de politie zal in de loop van de dag meer onderzoek doen. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden, ondanks het verspreiden van een oproep via Burgernet. De twee mannen op de scooter waren zwart gekleed.
Pin It
Bekeken: 5399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/