Zaterdagochtend kwam een groep anti Zwarte Piet activisten inclusief een eigen camerateam aan in Alkmaar via station Alkmaar Noord. De politie was in grote getale aanwezig bij het station, waar vlak voor de trein aankwam ook een ME-busje arriveerde.

Het verliep echter allemaal zeer gemoedelijk. De activisten volgden de aanwijzingen van de agenten netjes op. Het enige opstootje ontstond toen een journalist van het NRC in de busjes wilde meerijden tegen de wil van de activisten in. Hij kreeg echter toestemming van KOZP voorman Jerry Afriyie, waarna de rust terugkeerde.

Ze zullen worden begeleid naar het door de burgemeester Bruinooge aangewezen 'demonstratievak' in de Koorstraat in Alkmaar. Daar komt later vanmiddag de optocht met Sinterklaas en de Zwarte Pieten langs.
Pin It
Bekeken: 6409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/