Kunstenares Inez Mühren verzorgt maandag 18 november een workshop handletteren in de bibliotheek van Oudorp. Wie goed om zich heenkijkt ziet overal mooi geschreven teksten en letters. Inez zal je leren hoe ze zelf te maken, aan de hand van handige tips en trucs.

Deelnemers gaan zelf aan de slag om een favoriete quote om te zetten naar een prachtige tekst op papier, met de mooiste sierlijke letters. Ervaring is niet nodig. en de workshop is ook geschikt voor kinderen. Meer informatie over Inez, haar werk en haar atelier is te vinden op couleurlokaal.nl/inez-muhren/.

De workshop duurt van 15:30 tot 16:30 uur. Deelname is gratis maar aanmelden is gewenst. Dat kan bij de klantenservice in de bibliotheek of op bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda. (foto: Pixabay / Miguel Á. Padriñán)
Pin It
Bekeken: 2277x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/