Voorheen heette het evenement 'Kijken, kijken, Kopen', maar sinds dit jaar zijn er een aantal dingen veranderd, waaronder de verschuiving van voorjaar naar najaar. Ook is de naam gewijzigd. Met de nieuwe naam 'Vest in de Stad' kreeg het winkelend publiek afgelopen zondag wel als vanouds een flinke dosis cultuur, theater, muziek en vermaak voorgeschoteld.

"Heel erg leuk, we hebben net genoten van een heel mooi optreden", reageert een stel dat een winkel uitkomt waar net een voorstelling is afgerond. Ook de ondernemers zijn blij met het evenement: "Het brengt weer nieuwe mensen in de winkel". Vest in de Stad weet duidelijk een mooi combinatie tussen cultuur en commercie te realiseren met 108 optredens van 34 verschillende makers op 26 locaties.
Pin It
Bekeken: 2007x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/