Alkmaar Centraal


Sport Vitaal van Alkmaar Sport brengt 50-plussers in beweging met een breed pakket aan activiteiten op twintig locaties in Alkmaar. Terwijl in de herfstvakantie het reguliere sportaanbod doorgaans stil ligt, gaat Sport Vitaal deze keer lekker door. Er is een vakantieprogramma met eisstockschiessen (lijkt op curling), badminton en een culinaire fietstocht.

Sportcoördinator Mirjam van der Welle: “Doordat onze sportleraren gespecialiseerd zijn in werken met de doelgroep, weten zij hun les goed aan te passen naar het niveau van het individu. Ik wil wel benadrukken dat de lessen beslist niet zoetsappig of rustig zijn. We bieden een passende sport voor iedereen, van een rustige yoga les in de ochtend tot een actieve sport- en spelles in het avond of weekend voor deelnemers die overdag aan het werk zijn. Als je wat ouder wordt is het belangrijk dat je blijft bewegen en het is dan ook gezond om je eigen grenzen daarbij goed in de gaten te blijven en laten houden."

Maandag 21 oktober is er van 9:30 tot 10:30 uur een clinic eisstockschiessen in de ijshal van De Meent voor 3,50 euro per persoon. Woensdag 23 oktober houdt Badminton Club Oudorp tussen 19:00 en 21:30 uur een open avond in Sportzaal De Oever. Aanmelden is niet nodig. Vrijdag 25 oktober wordt een culinaire e-bike tocht georganiseerd met driegangenlunch. De start is om 11:00 uur voor De Meent en deelname kost 17,50 euro. Dit is een side event van de Wieler 3 Daagse.

Meer informatie op alkmaarsport.nl/vitaleherfst en via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 12:00 uur via 06-28510517.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl