"Ik heb 'm niet eens zien aankomen", vertelt de bestuurder van het geramde bedrijfsbusje beduusd. Donderdagochtend stond hij voor de verkeerslichten bij de N242-afrit naar de Nieuwe Schermerweg te wachten toen een Citroën  met daarin drie mensen hem in de linkerflank ramde.

De bestuurder van de Citroën kwam vanaf de N243 en wilde de N242 juist opdraaien. De haakse bocht werd echter niet gehaald. Ogenschijnlijk zonder te remmen stoof de auto rechtdoor over de verkeersheuvel om de bedrijfsbus vlak achter het portier te raken.

"Iets meer naar voren en ik had hier anders of niet gestaan", gaat de bestuurder van het busje verder.  Zowel hij als de drie inzittenden van de Citroën, die verklaarden dat de remmen niet werken, zijn er zonder kleerscheuren afgekomen. Beide voertuigen zijn total-loss.
Pin It
Bekeken: 4742x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/