VV Alkmaar organiseert tijdens de herfstvakantie een VV Alkmaar Girls Only Soccer Camp voor meiden van 6 t/m 16 jaar. Het kamp van vrouwen-Eredivisionist loopt van maandag 21 oktober tot en met woensdag 23 oktober en wordt gehouden op het eigen sportcomplex aan de Robonsbosweg.

VV Alkmaar Soccer Camps draaien vooral om plezier in het spelletje en met elkaar. Naast Skill Games zoals die in FIFA 2020, staan er afwisselende en vernieuwende trainingsvormen op het programma. Er zijn leuke prijzen te winnen. Na afloop mogen de meiden hun Soccer Camps-tenue mee naar huis nemen en krijgen ze een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. En wie weet word je wel gescout door de jeugdopleiding.

De trainingen van het driedaagse voetbalkamp zijn dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur. Deelname kost 145 euro per persoon, inschrijven kan via vvalkmaar.nl/soccercamps.
Pin It
Bekeken: 2228x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/